Duroc

Bestel hier

Bestel online

50%   Staat de teller op 100% dan wordt het varken verdeeld

Ras: Duroc
Land van geboorte: België

1 deel = 10 kg = 105,35 euro

of ongeveer 10euro/kg !
gratis* aan huis geleverd

*doorheen gans België en Nederland

1 deel varken = +/- 10 kg pur porc

 • +/- 1 kg koteletten
 • +/- 1 kg spieringkoteletten
 • +/- 1 kg vers spek
 • +/- 1 kg varkensgebraad
 • +/- 1 kg varkenssneetjes
 • +/- 1 kg gyros
 • +/- 2 kg worst
 • +/- 2 kg gehakt

Duroc varkensvlees is sappig, lekker en mals. De unieke smaak en malsheid zijn te danken aan de combinatie van het Duroc varkensras met het speciale dieet dat de varkens dagelijks krijgen. Duroc varkens zijn rood- tot bruinachtig van kleur en gekend voor de malsheid van hun vlees. Dat vertoont een lichte ‘marmering’. Het tweede aspect is het kwalitatieve varkensvoeder. Dit bevat enkel pure grondstoffen zoals tarwe, gerst en maïs die door de boer zelf gekweekt worden. Het vlees bevat enkel gezonde, onverzadigde vetzuren dewelke belangrijk zijn voor een gebalanceerd voedingspatroon. Het vlees dat U koopt via deeleenvarken.be is 100 procent natuurlijk en afkomstig van varkens die buiten lopen. Onze dieren krijgen geen preventieve antibiotica toegediend en alle vlees in uw pakket is vrij van gluten, lactose, water of andere producten. Goed en (h)eerlijk net zoals vroeger.

Gasconne

Bestel hier

Bestel online

20%   Staat de teller op 100% dan wordt het varken verdeeld

Ras: Gasconne (Porc noir de Bigorre)
Land van geboorte: België

1 deel = 5 kg = 75,95 euro

of ongeveer 15euro/kg !
gratis* aan huis geleverd

*doorheen gans België en Nederland

1 deel varken = +/- 5 kg pur porc

 • +/- 0,5 kg koteletten
 • +/- 0,5 kg spieringkoteletten
 • +/- 0,5 kg vers spek
 • +/- 0,5 kg varkensgebraad
 • +/- 0,5 kg varkenssneetjes
 • +/- 1,5 kg boerenworst (pur porc)
 • +/- 1 kg gehakt

Het Gasconne varken is oorspronkelijk afkomstig uit de franse Pyreneeën en verwant aan het Spaanse Iberico varken. De absolute top onder het varkensvlees en een ware delicatesse. Doordat dit varkensras traagroeiend is en op een natuurlijke manier wordt gekweekt krijgt het vlees een karaktervolle smaak. Onze Gasconne varkens zijn afkomstig van een kleinschalige boerderij in West-Vlaanderen en kunnen vrij rondlopen. Wanneer ze in de stallen staan worden ze bijgevoederd met een mengeling van lijnzaad wat er voor zorgt dat vlees natuurlijke (gezonde) omega 3 vetten bevat die goed zijn voor de mens. Reserveer uw deel van het varken en proef de smaak van (h)eerlijk varkensvlees.

Wenst U een combipakket van 10kg varken/koe te bestellen dat kan! Klik hier om uw bestelling in te geven.

Deel hier een Mangalica varken Deel hier een Mangalica varken

Deel een koe

bezoek ook onze website deeleenkoe.be

Koop een kip

bezoek ook onze website koopeenkip.be

Hoe werkt deel een varken?

Bij deeleenvarken.be koop je samen met anderen online een varken en krijg je jouw deel in de vorm van een vleespakket gratis thuis geleverd. U kan kiezen tussen varkensvlees van het Duroc, Iberico of vlees van het Belgische Landvarken. Het meest exclusieve ras dat we aanbieden is het Mangalica varkensras, volgens kenners het beste varkensvlees ter wereld. Je koopt 1 deel van het varken en als de teller op 100% staat is het varken volledig verkocht en wordt het in gelijke pakketten verdeeld zodat alle vlees gebruikt wordt. Omdat het dier pas verdeeld wordt als het volledig verkocht is, is er geen verspilling van vlees en worden dieren niet onnodig geslacht. Ieder pakket heeft dezelfde inhoud en is zo samengesteld zodat elk deel van het varken gebruikt kan worden. Het varkenshaasje en andere delen kan U, indien U dit wenst apart bestellen via het bestelformulier. Het vlees van deeleenvarken.be is afkomstig van een kleine, familiale, boerderij waar de dieren nog buiten lopen en met respect worden grootgebrachtU weet perfect wat U eet en waar uw vlees vandaan komt en indien U dit wenst kan U gerust een bezoekje komen brengen aan onze boerderij zodat U met eigen ogen kan zien waar uw vlees vandaan komt. Deeleenvarken.be staat voor een eerlijke en diervriendelijke vleesproductie met respect voor het dier en een eerlijke prijs voor de boer. Ons vlees wordt niet gemanipuleerd met water of andere producten en onze varkens krijgen enkel natuurlijke voeding toegediend. Goed en (h)eerlijk vlees, rechtstreeks van bij de boer op je bord, dat smelt in je mond en niet in je pan. Eet gevarieerd maar als je vlees eet kies dan bewust voor duurzaam kwaliteitsvlees van lokale oorsprong. Vertel ons verhaal door aan uw vrienden en familie en laat hen zo meegenieten van een goed en (h)eerlijk stukje vlees. Bestel nu uw deel van het varken en proef het verschil!

Disclaimer: Er zit steeds minimum de aangegeven hoeveelheid in uw pakket. Al het vlees in het pakket is afkomstig van hetzelfde dier. In het uitzonderlijke geval dat er niet genoeg vlees kan worden bekomen om het pakket samen te stellen kan het voorkomen dat er vlees van een evenwaardig dier, van dezelfde boerderij, wordt gebruikt om het pakket te vervolledigen. Dit zonder verlies van kwaliteit, zonder verspilling van vlees en met dezelfde traceerbaarheid.