Kotelet met tomaat, mozzarella en courgetten

Bereidingstijd : +/- 30 min

Kotelet met tomaat, mozzarella en courgetten

Ingrediënten

4 varkenskoteletten
2 courgettes
2 a 3 tomaten
een handje basilicum
200 gram mozzarella
een snuifje peper en zout
olijfolie

verwarm je oven voor op ongeveer 200° C. Vet een ovenschaal in met olie. Spoel en droog de courgettes. Snij ze in de lengte door in plakken en verdeel ze over de ovenschaal. Kruid af met peper en zout en zet het 10 min in de oven.
Bak de koteletten aan beide kanten aan in een pan met olie en kruid af met peper en zout. Leg ze op de courgettes.
Snij de tomaat en de mozzarella in plakken. Verdeel ze over het vlees. Kruid met peper en zout en zet nog 10 min in de oven.
Hou wat basilicum apart voor de afwerking. Hak de rest fijn en klop dit met olijfolie, peper en zout tot een dressing. Lepel ze over je gerecht en je gerecht is klaar.
smakelijk